We zijn van start

Het heeft 3 maanden langer geduurd dan gepland. Alles vanwege de corona beperking. Er mag geen groepstraining plaatsvinden. Inmiddels mogen groepjes van max. 4 personen wel op een sportaccommodatie trainen.

Voorlopig hebben we onze locatie gevonden op de algemene atletiekbaan bij het Mevlanaplein in Rotterdam-West. Niet ideaal als je gewend bent om door het Kralingse Bos en omgeving te rennen maar he, je moet toch wat.

Na een proeftraining op 25 maart zijn we dan op 1 april (geen grap) echt officieel van start gegaan met CR-Running. De komende 2 trainingen nog op de baan en dan gaan we ook andere mogelijkheden onderzoeken.

Op 25 april in ieder geval een 1/2M of 15 km testloop!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *