Training geven in Corona lockdown tijden

En dan ben je per 1 januari 2021 ‘officieel’ zelfstandig hardlooptrainer en dan heb je na 3 weken nog geen training gegeven. Niet dat ik geen groep heb, met 35 inschrijvingen genoeg, maar omdat het gewoon geen niet gaat met een maximum van 2 lopers per training.

Daarom ben ik vorige week, toen bekend werd dat de lockdown verlengd werd, en zelfs een avondklok, begonnen met daten met mijn lopers. Overzicht gemaakt per postcode en op de dagen dat we normaliter trainen per 2-tallen afspraken gemaakt om samen het schema te trainen. Ik zie het niet als training of PT maar als manier om toch contact met elkaar te houden. Voor je het weet zie je elkaar 4 maanden niet. Ik hoop niet met iedereen een afspraak te kunnen maken :-). Dat zou betekenen dat we weer in groepen echt kunnen trainen. Ben bang dat het nog wel even duurt.

Daarnaast proberen challenges te doen. Na de fotobingo in de oktober/november maanden nu een challenge om 16,5 uur in 2 weken hard te lopen. 16,5 uur is het aantal uren dat we wel buiten kunnen spelen per dag.

What’s next, hopelijk snel weer in groepjes, desnoods weer in 4 (5 incl. trainer) per groep maar liefst groter natuurlijk. Al ben ik wel bang dat het nog even gaat duren.

Voor nu, geniet van het lopen en stay safe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *